onsdag 5 augusti 2009

Snutt-time


Så här ligger Melker varje kväll och snuttar på hans mjukisleksaker. Nu när han gör det tar vi bort dom för vi tycker att han borde ha slutat med för länge sen, men vad tycker ni? Är det något vi behöver bry oss om eller ska vi bara låta honom fortsätta?

6 kommentarer:

A-C sa...

låt honom mysa med mjukisarna. Det är helt normalt och mopsar gillar att gosa i mjukisar och inget man ska eller bör vänja av med. Så Melker njut och pys med dina saker.
Hälsar Rut 6 år och borrar in sin mopsnos i mjukis nallen

Therese sa...

Det är bara när han snuttar (som på mamma mops) vi har tagit bort mjukisarna annars har han fått mysa med dom hur mycket han vill, men det var härligt att höra! Tack!

Angelica sa...

Guuud så sööt han är! Och vilken fin tatuering du har! Är det ett M som i Melker?

Therese sa...

Tack! Nej det är mitt stjärntecken men det ser ut lite som ett M speciellt på bilden när klockan är i vägen, så det skulle kunna stå för Melker :)

Hugo sa...

SÅ gör Hugo också. Tar sin favorit-kanin-gosedjur, lägger sig i sängen, tvättar kaninen ren och sen snuttar han på ett öra. Han har fått göra så för oss och jag förstår itne varför han inte skulle få göra det.
Hugo tycker det e mysigt bara.
Han älskar sina gosedjur :)

Nu ska vi länka till er blogg från Huggis blogg, hoppas det är okej för er :)

Melker sa...

Nej inte vi heller men vi hörde nån teori på varför det inte skulle vara bra och därför ville vi fråga, tack för era svar.

Det får ni gärna göra, nu har vi lagt till er med :)