söndag 30 augusti 2009

En helg med fest

I fredags var Melker hos sin gudmatte som var snäll och ville ta hand om honom medans husse hade inkilning för dom nya spelarna i laget och jag var på fest med hockeytjejerna. Den här helgen var redan planerad med två fester och lika så dom kommande helgerna vilket innebär att det blir svårt att hinna med att ha någon egen fest men det blev firande på min födelsedag iaf, dom hade fixat så fint! Tack söta tjejer!
Efter festen hos Angie gick vi ut för att möta upp killarna, en perfekt kväll!



Igår morse (lördag) kom Jennie och lämnade Melker innan vi skulle till Tierp på nästa fest. Det var kräftskiva hos Fredrik och Fia som stod på schemat. Då var Melker hemma hos mamma och Tord där han även hade Melker sällskap av Jonna och Nova eftersom Linda och Patrik också skulle på festen så dom hade säkert en lika trevlig kväll som oss!

Lugnet före stormen...

Ungefär såhär brukar det se ut när dom leker, om inte Melker hoppar på Nova så ligger han på henne och biter i hennes päls och hon säger inte till honom heller (till skillnad mot Jonna)


Snart får Melker besök av tjejerna igen när den väntas kalas med släkten innan vi ska tillbaka till stan, nu blir det smörgåstårta!

Inga kommentarer: