söndag 16 augusti 2009

Hemma efter helgen för att packa om till veckan

Imorgon åker jag iväg på semester några dagar för att fira mammas 50-års dag. Johan har hockeyträningar så han blir hemma med Melker. Förutom på tisdag när det är match, då ska Melker till Johans syster Jennie som är Melkers gudmatte.

Kommer sakna mina killar!

3 kommentarer:

Anna sa...

Fin blogg!

Angelica sa...

Ser på eran blogg nu att ni har upptäckt en mopsen Hugo blogg. Det var bra att ni döpte Melker till Melker och inte till Hugo som ni tänkte från början, det hade blivit lite förvirrande då... Men då blir ju det på nästa istälet :) Kom in i butiken och surra lite, det var länge sen nu! Ta med Melker också så jag kan gå ut och hälsa på honom!

Therese sa...

Haha ja det var bra! Vi uptäckte Hugos blogg genom deras uppfödare för någon månad sen men förmodligen hade vi upptäckt den för länge sen innan vi skaffa Melker om han skulle heta Hugo eftersom två bloggar inte kan heta lika och jag sa att OM vi skaffar en till skulle han heta Hugo istället, men så blir det inte nu..
Var faktiskt förbi dig i söndags när jag var där för att uträtta några ärenden innan jag åkte men du jobbade inte då :(
Nu kom jag precis hem efter några underbara dagar och imorgon fortsätter firandet av födelsedagar och massa annat några veckor framöver men jag tar med mig Melker och kommer förbi någon dag! Kram så länge