onsdag 3 februari 2010

onsdag.

Helt slut nu efter en dag med jobb och hockey. När jag slutade klockan fem åkte jag hem. Hamnade i soffan en stund, käkade godis istället för middag, gav Melker mat och gick på en promenad innan jag skulle på Johans match, som dom vann. Nu är vi hemma igen och jag har precis ätit en väldigt sen middag. Melker ligger här bredvid och snarkar och det är dags för oss också.


Jag och Melker imorse

4 kommentarer:

Mia sa...

Åhh vilken fin bild på er! Jag och min sambo har ju som sagt planer på att skaffa en mops i sommar men efterom både han och jag jobbar dagtid vet vi inte hur vi ska lösa det så jag tänkte höra hur ni gör?

Melker sa...

Eftersom Johan "bara" spelar hockey är han hemma på dagarna och tränar på mornarna. Hoppas ni hittar någon bra lösning!

Anonym sa...

Kolla vad duktig din husse är Melker!

De skulle klara av elitserien
Johan Tornberg fortsätter att plocka ut spelare som kan komma att spela i elitserien nästa säsong. Johan Berggren och Johan Markusson är två namn.

TORNBERGS ANALYS:Jag har en outsider faktiskt. En forward i Almtuna, Johan Berggren. Då snackar jag inte om första- eller andrakedjan i ett elitserielag. Utan kanske tredje. Han tar sin roll i en tredjefemma och jag tycker att Johan Berggren är helt suverän i boxplay, alltså spel med en man mindre, kanske den bäste i allsvenskan. En sådan kille som inte många tänker på. Får han chansen att utvecklas på högre nivå kan det bli riktigt bra. Han är född 1982, inte lastgammal. Han skulle absolut inte göra bort sig i elitserien, säger jag. Sen finns det fler, Johan Markusson, en av de bästa spelarna i allsvenskan just nu. Samma kategori som Berggren. Skulle du gå ut i krig skulle du ta med dig de pojkarna. De är nyttiga och de skulle klara av skitjobb i elitserien. Två tips till elitserielagen
KRAM Gudmatte

Melker sa...

Ja det är han verkligen, nu blev Melker stolt! :)