måndag 14 juni 2010

Furminator

Idag åkte vi till Gävle för lite shopping. I vanlig ordning blev det mest till vår lilla älskling. Blandannat införskaffade vi oss en Furminator som vi läst och hört ska vara så bra. Nu har vi testat den och jag kan inte säga annat än att den verkligen fungerar. Trodde aldrig att det fanns så mycket päls på en sån liten mops.


6 kommentarer:

Johanna sa...

Jag vet, den är fantastisk, haha!

//Johanna och Gunwald

fine sa...

jag köpte min på tradera efter att ha sett vad den kostade i butik, och den är helt makalös, vi får bort halva nessla efter varje gång, speciellt nu när hon fäller all vinterpäls. Är hon dessutom litet fuktig i pälsen får hon en jäkla glans efteråt!

Min kille är ju från gävle, det hade vart kul att ses för ett mopsrus om vi råkar vara i stan samtidigt när vi hälsar på hans föräldrar :D

Mopsen Melker sa...

Ja det är helt sjukt vad bra den är! Redan efter första gången märker vi en otrolig skillnad. Vinterpälsen som aldrig slutade fälla är nu som bortblåst.

Åh det skulle vara jätte trevligt! Det brukar ju kunna bli några visiter dit då Tierp ligger mittemellan Gävle och Uppsala. Speciellt nu under sommaren innan vi flyttar tillbaka till Uppsala igen så det är bara höra av er när det är dags för en mops-dejt! :)

Cuison och Milton sa...

Kul att furminator funkar! Ska testa så fort valppälsen faller av och den riktiga mopspälsen börjar yttra sig.

:)

Ann-Christine sa...

Så kommer ett varnande pekfinger.
Man ska vara försiktig med att använda den.Kan bli skador på huden.
Men den är mycket effektiv.. nästan lika bra som en vanlig ryktsten för 25 kr på lantmännen*s*
Men även där kan man dra bort så mycket att det blir som brännskador.

Charlie sa...

Vilken size/modell är bäst till en mops?